Rakendused, mis säästavad reisimisest pettumust

roznode

Administrator
Staff member
Sagedased reisijad teavad pettumust oma töö, teekonna ja isiklike asjade jälgimisel liikvel olles. Kulude ja jälgitavate inimeste jälgimine on vaid jäämäe tipp või võimas internet? Harjutama? Kas see on hea kohalik toit.

Tööga seotud reiside puhul on teine asi, mis on lõputult masendav, suhtlemine mitme kanali kaudu. Üks inimene kasutab Slacki, teine Ryverit, üks RedBut ja teine Asanat.

Ma olen selline inimene, kellel on vaja oma mõtteid töödelda ja nende paberile kirjutamine on ikka parim viis seda teha. Ma reisin alati mutimärkmikuga ja kirjutan pidevalt midagi. Sellegipoolest on liikvel käputäis ettevõtterakendusi, mis mulle väga meeldivad. Soovitan neid sagedase reisimise lihtsate pettumuste minimeerimiseks.

TripIt reisimarsruutide korraldamiseks

Kõige kasulikum rakendus sagedaste reisijate jaoks on TripIt. Saatke oma reisimarsruudid ja kinnituskviitungid rakendusse ning importige need automaatselt oma reisi täielikku marsruuti. Tehke mitu reisi korraga ja lisage igaühele isiklikud märkmed. Pro versioonid impordivad isegi lennuandmeid ja värskendusi ning muid ajakohaseid reisifunktsioone. Ma ei ole veel leidnud paremat tööriista reisiplaanide ühes kohas hoidmiseks. See hoiab ka varasemate reiside mahajäämust, et saaksin tagasi minna ja vaadata kirglikumaid marsruute, et mitte teha sarnaseid vigu uuesti.

SworkIt maanteel töötamiseks

SworkIt on tasuta treening- ja venitusrakendus, mis sobib suurepäraselt reisimiseks ja siseruumides. Ülakeha, kõhulihaste tugevuse, jooga + pilatese ja muude võimaluste abil on kiirel ajal treenimine lihtsam kui kunagi varem. See ei asenda jõusaali täielikult, kuid see on väga hea algus.

Evernote üldise korralduse jaoks

Teen pidevalt teel märkmeid, hommikusööki, maastikku, vestlusi. Midagi võib olla kasulik tulevase loo jaoks või midagi, mida ma ei taha unustada. Evernote teeb minu mõtete, looideede, märkmete, laulusõnade või muu konkreetse kliendi või projekti kohta pähe tulnud konkreetsete märkmike korrastamise ülilihtsaks. Internetist veebilehtede lõikamine ja õigesse märkmikusse salvestamine on sama lihtne kui ekraanipiltide tegemine ja fotode importimine. Kui leiate end reisilt koju tulles lohaka kirjaga hotellimärkmikutele, baarisalvrätikutele ja kviitungitele, on Evernote kindlasti teie jaoks.

Kulude jälgimiseks kulutage

Expensify toimib nagu Exceli tabeli valmisversioon ning võimaldab ka kiiresti kuluvorme tööandjatele ja klientidele esitada. Lisage kviitungid, kirjeldage iga kulu ja leidke hõlpsalt kogu võlgnevus. See praktika välistab kulude jälgimise vaeva, kui töötate müügikohtades, millel pole standardset protsessi.

Aviary Instagrami fotode töötlemiseks liikvel olles

Aviary on kiire, tasuta ja järjepidev. Instagrami puhul ei pea see Photoshopi või muusse aeganõudvamasse fototöötlustarkvarasse süvenema. Reisides postitan kõik oma Instagrami fotod Aviary kaudu enne postituse ajastamist, et säritust ja värve väiksemaid muudatusi teha. Boonusena saan ka filtri ilma jamadeta lisada.

travelstoke, et leida kohalikke levialasid

Toimetajana võin siin olla erapoolik, kuid Travelstoke on uskumatu, et leida kontrollitud kohti hea eine, matkamise, kokteilide või kohalike tavade või keele näpunäidete jaoks. Kasutajate saadetud kohad sisaldavad fotosid, näpunäiteid ja arvustusi. See on nagu Yelpi Instagram kohtub Lonely Planetiga.

Happy Cow, et leida taimetoitlastele sõbralikke restorane

Need meist, kes on enamasti või täielikult lihatud, teavad võitlust. Ma ei ole see, kes reisiseltskonda tülitab, aga ma ei kavatse ka Boca Burgeri eest 12 dollarit maksta. Happy Cow maksab 3,99 dollarit, kuid see on usaldusväärne viis taimetoitlastele sobiliku eine leidmiseks, mille eest tahaksite maailma linnades tõesti maksta.

Kohvik WiFi, et leida läheduses tasuta internet

Oh, suurepärane päev. Cafe WiFi otsib läheduses asuvat WiFi-ühendust, proovib automaatselt ühendust luua ning sisaldab näpunäiteid, paroole ja muud hõlpsasti leitavat teavet läheduses asuvate kohvikute ja ettevõtete kohta. Samuti testib see WiFi kiirust.

Töötage, et leida usaldusväärseid kohti kaugtöö tegemiseks

Workfrom testib WiFi kiirust, mis on mõnes mõttes sarnane Cafe Wifiga, salvestab teiste kasutajate saadetud võrguparoolid ning näitab teie ja läheduses asuvate WiFi levialade vahelist kaugust. Kuid see on spetsiaalselt loodud kaugtööks. Kasutajad postitavad fotosid kohtadest, kus nad on töötanud, aga ka sellest, kas elektripistikuid on palju, samuti saavad nad märkida olulisi üksikasju, nagu koht, kus on müra, millised istmed sellel on ja üldine meeleolu, mille kasutaja seal poe rajab. Hindamatu pärastlõuna jaoks.

Back