7 tehnilist vidinat, mis panevad reisil pähe

roznode

Administrator
Staff member
Reisijaid on kahte tüüpi: need, kes tulevad valmistunud ja need, kes tulevad kahetsusega. Kui olete keegi, kes tuleb Kanadasse, kandes järvekruiisile puuvillast dressipluusi, on see A-taseme märk, et olete reisimise algaja. Sama kehtib ka tehnika kohta, ära ole see inimene, kes tahab pidevalt reisipartneri kõrvaklappe laenata! Ühiskonna muutudes mobiilsemaks, viib tehnikamaailm mugavuse uuele tasemele ja pöörab suurt tähelepanu tehnoloogilistele trendidele, et kõige muuga kursis püsida. Siin on seitse tehnilist vidinat, mis kustutavad teie reisipettumuse ja seavad teid teele.

Mürasummutavad kõrvaklapid

Sellest ajast, kui ma punk-rokkbändis tuuritasin, on minu reisireegel number üks olnud see. ABH. Alati kaasa kõrvatropid. Ma ei saa ilma nendeta magada, eriti hostelites, korrustel, õhukeseseinalistes hotellides või mujal, kus ma ei ole isoleeritud ruumis, mis on liiga kaugel saginast välismaailmast. Mind on neetud haletsusväärselt kergeks magajaks, mis peale naise hulluks ajamise oli sagedase reisija jaoks päris karm. Mürasummutavad kõrvaklapid on minu jaoks palju parem unerohi kui unerohud või märjuke.

Projekt Fi

Rahvusvahelised andmepaketid ja rändlustasud lisanduvad kiiresti 5 dollarit päevas. Google'i Project Fi on sisuliselt reisijatele mõeldud telefoniteenus. Andmed on tasuta vahemikus $ 10 GB kuni 6 GB ja andmed on saadaval enam kui 170 riigis. Nende teenus liigub teie asukoha põhjal andmete ja WiFi vahel, seega pole muret, et te ei saa helistada lihtsalt seetõttu, et teie Verizoni plaanis pole Verizon torni. Rahvusvahelised kõned on väikese tasu eest, nii et kui kasutate telefoni sageli, pidage kinni WhatsAppist.

GoPro kangelane

Tunnistan, et tegin grimassi, kui keegi veidras kohas selfie-pulga katki murdis. Kuid pean endale meelde tuletama, et mõned minu parimad reisimeediumid, nii videod kui ka fotod, pärinevad minu GoPro Hero 4-st. Kui põnevussport ja väliseiklused on reisimise osa, on GoPro nii hea kui võimalik.

GoTenna võrk

Mitu korda olete viibinud välismaal või mägedes ja peate võtma ühendust kellegi teisega peale oma erakonna. GoTenna ehitas sidesüsteemi, mis ei hõlmanud mobiiltelefoni andmeid ega WiFi-ühendust, võimaldades kasutajatel enamikul juhtudel üksteisega ühenduse luua umbes nelja miili kaugusel. Seade on sisuliselt sõnumite saatmiseks mõeldud raadiosaatja. Laadige rakendus oma nutitelefoni alla, ühendage see oma GoTenna seadmega läbi BlueToothi ja seade saadab sõnumeid teistele levialas olevatele GoTenna kasutajatele. Sõprade või perega reisides on lihtne ühendust pidada sõltumata sellest, kellel on mobiiltelefoniteenus ja kellel mitte.

Kaasaskantav Bluetoothiga kõlar

See kehtib peamiselt maanteereiside kohta, välja arvatud juhul, kui kontrollite kotti ja asetate sinna väikest kõlarit. Hea kaasaskantav Bluetooth-kõlar, nagu see Kickerilt, sobib ideaalselt telkimiseks, hotellitubadesse või isegi sõitmiseks sõidukis, millel pole head helisüsteemi. Eellaadige ja ühendage oma telefon või sülearvuti, et kuulata muusikat või taskuhäälingusaateid.

kaasaskantav aku

Põhilised reisitoimingud, nagu Uberi broneerimine või internetikohviku leidmine, on võimatud, kui telefon saab tühjaks. Vaja on töökindlat kaasaskantavat akulaadijat. Poweradd on suurepärane seade, mis on sama lihtne kui rahakotis ruumi leidmine.

Usaldusväärne käsipagas

See ei pruugi olla kõige tehnikaga seotud ese, kuid tugev kandekott on kohustuslik. Midagi, mis hoiab teie riided värskena, hõlbustab sülearvuti TSA kontrollimiseks väljavõtmist ja mahub pea kohal olevasse panipaika. Olen Nomatic fänn ja reisiseljakotid on tegelikult seljakoti ja kohvri ristand. Ideaalne konverentsidele, festivalidele ja muudele lühireisidele minekuks.

Back